Hoppa till innehåll kalmar länstrafik logotype Sök
Bild på en röd blomma, i bakgrunden en Kalmar länstrafik buss.

Sommartidtabell den 17 juni 2024

Den 17 juni växlar vi över till sommartidtabellen. Skiftet görs för att anpassa trafiken till förändrat resbehov och resmönster över sommaren.

Mellan den 17 juni och 20 augusti övergår Kalmar länstrafik till en sommartidtabell. Skiftet görs för att nyttja resurserna i kollektivtrafiken där behovet av resor är större under sommaren. Justeringarna medför att avgångar tillfälligt kan tillkomma eller försvinna.

Förändringarna listas längst ner på sidan

I listan nedan kan du se större förändringar som sker från och med den 17 juni. För tåg- och busslinjer som inte är med i listan kan det förekomma små justeringar, någon minut, för avgångstiderna. Sök efter din resa i vår app eller i reseplaneraren på kalmarlanstrafik.se för att vara säker på vilka avgångstider som gäller för dig.

Här kan du hitta avgångstider och tidtabeller

Fler besöker Kalmar län på sommaren

Kalmar län är på många håll ett turistlän och på sommaren ökar befolkningen på många platser. Kalmar länstrafik justerar därför trafiken på vissa linjer under sommaren.

Resor till större evenemang och konserter

På sommaren sker många större evenemang i länet. Kalmar länstrafik förstärker tillfälligt trafiken till ett antal evenemang, konserter eller liknande. Sök efter avgångar i appen Kalmar länstrafik eller på vår hemsida för att se hur trafiken justeras till evenemang som du är intresserad av.

Frågor och svar