Hoppa till innehåll kalmar länstrafik logotype Sök
Förare som sitter i buss och hälsar två passagerare välkomna ombord.

O-Ringen 2024

Världens största orienteringsäventyr kommer till Kalmar län och Oskarshamn under juli 2024. Här finns information om hur du reser kollektivt till/från och under tävlingsveckan.

Mellan 22–28 juli sänker Kalmar länstrafik priset på 24-timmarsbiljetter med 50 procent inom Kalmar län, ett utmärkt tillfälle för dig som vill uppleva andra delar av länet under veckan när du inte är ute i skogen. Läs mer om 24-timmarsbiljett här.

Dessutom reser samtliga deltagare kostnadsfritt mot av uppvisande nummerlapp på busslinje 701 i Oskarshamn mellan den 21-28 juli. 

O-Ringen kommer till Oskarhamn och Kalmar län den 21-27 juli 2024. Under tävlingsveckan finns det flera resealternativ med kollektivtrafiken både till, från och under tävlingarna. Kalmar länstrafik kommer under veckan att förstärka flera anslutningar till O-Ringen.

Vid resa med Kalmar länstrafik hänvisar vi dig till att ladda ner appen "Kalmar länstrafik" för att se resealternativ, anslutningar och biljettpriser.

Så här tar du dig till O-Ringen från södra Sverige

Så här tar du dig till O-Ringen från orter inom Kalmar län

Så här reser du med buss i Oskarshamn

Flyg till Kalmar län

För dig som reser med cykel

Det finns möjlighet att ta med cykel ombord för dig som önskar på många av våra fordon i kollektivtrafiken, men det finns vissa begränsningar som du behöver känna till.

För mer information kring O-Ringen

Vill du veta mer om O-Ringen 2024, läs mer på deras hemsida. 

Upplev Oskarshamn och Kalmar län 

Vill du veta mer om olika besöksmål i Oskarshamn och Kalmar län, läs mer på Oskarshamn.se.