Hoppa till innehåll kalmar länstrafik logotype Sök
Förare som sitter i buss och hälsar två passagerare välkomna ombord.

O-Ringen 2024

Världens största orienteringsäventyr kommer till Kalmar län och Oskarshamn under juli 2024. Här finns information om hur du reser kollektivt till/från och under tävlingsveckan.

O-Ringen kommer till Oskarhamn och Kalmar län den 21-28 juli 2024. Under tävlingsveckan finns det flera resealternativ med kollektivtrafiken både till, från och under tävlingarna. Kalmar länstrafik kommer under veckan att förstärka flera anslutningar till Oskarshamn och O-Ringen.

Fritt resande på linje 701 och 702

Alla reser kostnadsfritt på busslinje 701 och 702 i Oskarshamn mellan den 21-28 juli. Ingen biljett behövs och du kan fritt gå ombord på bussen på de hållplatser som linjen trafikerar.

Halva priset på 24-timmarsbiljetter

Mellan 21–28 juli sänker Kalmar länstrafik priset på 24-timmarsbiljetter med 50 procent inom Kalmar län, ett utmärkt tillfälle för dig som vill uppleva andra delar av länet under veckan när du inte är ute i skogen. Klicka här för att läsa om 24-timmarsbiljetten.

Ladda ner appen

I vår app Kalmar länstrafik kan du söka efter resor och köpa biljetter till våra bussar och tåg. I appen kan du se resealternativ, anslutningar och biljettpriser.

Så här tar du dig till O-Ringen från södra Sverige

Så här tar du dig till O-Ringen från orter inom Kalmar län

Så här reser du med buss i Oskarshamn

Flyg till Kalmar län

För dig som reser med cykel

Det finns möjlighet att ta med cykel ombord för dig som önskar på många av våra fordon i kollektivtrafiken, men det finns vissa begränsningar som du behöver känna till.

För mer information kring O-Ringen

Vill du veta mer om O-Ringen 2024, läs mer på deras hemsida. 

Upplev Oskarshamn och Kalmar län 

Vill du veta mer om olika besöksmål i Oskarshamn och Kalmar län, läs mer på Oskarshamn.se.