Hoppa till innehåll kalmar länstrafik logotype Sök
Förare som sitter i buss och hälsar två passagerare välkomna ombord.

O-Ringen 2024

Världens största orienteringsäventyr kommer till Kalmar län och Oskarshamn under juli 2024. Här finns information om hur du reser kollektivt under tävlingsveckan samt till och från Oskarshamn.

O-Ringen kommer till Oskarhamn och Kalmar län den 21-28 juli 2024. Under tävlingsveckan finns det flera resealternativ med kollektivtrafiken både till, från och under tävlingarna. Kalmar länstrafik kommer under veckan att förstärka flera anslutningar till Oskarshamn och O-Ringen.

Fritt resande på linje 701 och 702

Alla reser kostnadsfritt på busslinje 701 och 702 mellan 21-28 juli. Ingen biljett behövs och du kan gå ombord på bussen på de hållplatser som linjen trafikerar.

Längre ner på sidan kan du läsa mer om linje 701 och 702.

Halva priset på 24-timmarsbiljetter

Mellan 21–28 juli sänker Kalmar länstrafik priset på 24-timmarsbiljetter med 50 procent inom Kalmar län. Ett utmärkt tillfälle för dig som vill uppleva andra delar av länet under veckan när du inte är ute i skogen. Klicka här för att läsa om 24-timmarsbiljetten.

Ladda ner appen

I vår app Kalmar länstrafik kan du söka efter resor och köpa biljetter till våra bussar och tåg. I appen kan du se resealternativ, anslutningar och biljettpriser.

Res med buss i Oskarshamn

Res till O-Ringen från södra Sverige

Res till O-Ringen inom Kalmar län

Flyg till Kalmar län

För dig som reser med cykel

Det finns möjlighet att ta med cykel ombord för dig som önskar på många av våra fordon i kollektivtrafiken, men det finns vissa begränsningar som du behöver känna till.

För mer information kring O-Ringen

Vill du veta mer om O-Ringen 2024, läs mer på deras hemsida. 

Upplev Oskarshamn och Kalmar län 

Vill du veta mer om olika besöksmål i Oskarshamn och Kalmar län, läs mer på Oskarshamn.se.  

 

O-ringen