Hoppa till innehåll kalmar länstrafik logotype Sök

Ny tidtabell den 19 augusti 2024

Den 19 augusti släpper vi en ny tidtabell. Vi uppdaterar tidtabellerna med jämna mellanrum för att anpassa trafiken till förändrat resbehov och resmönster.

Varför uppdaterar ni tidtabellen?

Vid uppdateringen av tidtabellen görs en översyn av kollektivtrafiken i Kalmar län. Förändringarna i trafiken görs enligt Trafikförsörjningsprogrammet som styr utvecklingen av kollektivtrafiken i länet. Klicka här för att läsa Trafikförsörjningsprogrammet.

Justeringarna innebär att avgångar kan tillkomma, förändras eller försvinna. Linjer kan komma startas upp där resandet ökar eller dras in där resandet minskar eller är väldigt lågt. På vissa håll kan linjer komma justeras utifrån ändrat resmönster eller resbehov. Hållplatser kan tillkomma, omplaceras eller avvecklas.

Den nya tidtabellen gäller från 19 augusti 2024 till och med den 17 augusti 2025.

Förändringarna listas längst ner på sidan

I listan nedan kan du se större förändringar som sker från och med den 19 augusti. För tåg- och busslinjer som inte är med i listan kan det förekomma små justeringar, någon minut, för avgångstiderna. Sök efter din resa i vår app eller i reseplaneraren på kalmarlanstrafik.se för att vara säker på vilka avgångstider som gäller för dig.

Här kan du hitta avgångstider och tidtabeller

Förändringar från 19 augusti 2024