Närtrafik i Kalmar

I Kalmar tätort går Närtrafiklinje 421.

Den är både linjelagd och går att beställa, vilket betyder att du både kan beställa din resa och bli hämtad vid exempelvis din bostad (om den ligger i ett "närtrafikområde"), och/eller kan stiga på vid en hållplats längs med färdvägen. Linje 421 går efter en bestämd tidtabell men med generösa luckor mellan tiderna, för att de ska ha tid att hämta upp resenärer som beställt sin resa.

Beställ resor

Ring till vår kundtjänst på 010 – 21 21 000 för att beställa din resa. Öppettider till kundtjänst: måndag-fredag kl. 07:00-18:00. Det går tidigast att boka din resa en vecka före avresa.

  • Resor på vardagar: Boka din resa senast 1 timme innan avgång.
  • Resor under helg: Boka din resa senast kl. 18:00 sista helgfria vardag före helg.
  • Du kan beställa obegränsat antal resor.

Var kan jag hoppa på?

  • Vid beställning av resa kan du bli hämtad vid en bestämd mötesplats, till exempel din bostad, om du befinner dig i ett Närtrafikområde. Du kan se närtrafiksområden i tidtabellen, klicka här för att se tidtabellen för linje 421.
  • Precis som med vanlig linjetrafik kan du kliva på vid hållplatserna eller utmed färdvägen för linje 421. Då vinkar du till dig bussen, så stannar den så nära som möjligt där det är säkert att stanna.

Frågor och svar

Uppdaterad 12 februari 2019