Hoppa till innehåll kalmar länstrafik logotype

30 % rabatt på periodbiljetter

Mellan 2-15 oktober är det 30 % rabatt på alla periodbiljetter inom Kalmar län. Rabatten gäller i samtliga försäljningskanaler.

Har du aldrig provat att resa med oss trots att du har möjlighet? Kanske kan du resa med oss en del av sträckan? I så fall hoppas vi att du nu tar steget att prova kollektivtrafiken. Du som reser ofta i kollektivtrafiken kan se rabatten som ett tack för att du är en trogen kund.

Fler behöver resa hållbart i framtiden av flera anledningar. Kollektivtrafiken spelar en helt avgörande roll för att göra Sverige mer transporteffektivt och därmed minska klimatutsläppen. Du kan läsa mer om fördelarna med att resa kollektivt längre ned på sidan.

Hoppas att vi ses, varmt välkommen ombord!


Prisexempel

Biljettyp

30 %

Ord. pris

30-dagarsbiljett (1 zon)

524 kr 748 kr

30-dagarsbiljett (Kalmar kommun)

396 kr 565 kr

365-dagarsbiljett (1 zon)

5 236 kr 7 480 kr

Seniorbiljett

151 kr 215 kr

Frågor och svar om rabattkampanjen

Vad som är bra med kollektivtrafiken


40 förslag för ökad transporteffektivitet och minskade klimatutsläpp

Svensk Kollektivtrafik har arbetat fram ett 40-punktsprogram med konkreta förslag för att göra Sverige till ett transporteffektivt samhälle. I programmet lyfts förslag på nationell och kommunal nivå som kan underlätta framkomligheten för bussar, förbättra punkligheten i tågtrafiken samt göra det mer attraktivt att arbetspendla med kollektivtrafiken. Kollektivtrafiken spelar en helt avgörande roll för att göra Sverige mer transporteffektivt. 

Svensk Kollektivtrafik är en bransch- och intresseorganisation för de regionala kollektivtrafikmyndigheterna och länstrafikbolagen i Sverige.