Hoppa till innehåll kalmar länstrafik logotype Sök

Hitta på sidan

Hitta på sidan

Är du vår nästa kollektivtrafikstrateg?

Vill du arbeta som en av nyckelrollerna i att driva utvecklingen av kollektivtrafiken i Kalmar län? Sök tjänsten kollektivtrafikstrateg redan i dag.

Som kollektivstrafikstrateg leder du implementeringen, uppföljningen och revideringen av Kalmar läns trafikförsörjningsprogram. Du förbereder beslutsunderlag samt genomför utredningar och analyser med fokus på kollektivtrafik. Du är även delaktig i den långsiktiga kollektivtrafikplaneringen och det systematiska uppföljningsarbetet inom förvaltningen. Handläggning av ärenden och remisser kopplade till kollektivtrafik, infrastruktur, miljö samt andra relevanta områden ingår i arbetsuppgifterna.

Som kollektivtrafikstrateg får du möjlighet att bereda underlag till den politiska organisationen och samverka med andra funktioner inom Region Kalmar län samt med andra aktörer som kommuner, regionala kollektivtrafikmyndigheter samt myndigheter inom verksamhetsområdet.

Tjänsten är direkt underställd trafikdirektören. Arbetet är länsövergripande och placeringsort är antingen Högsby, Kalmar eller Oskarshamn där våra kontor finns. 

Låter det intressant? Sök tjänsten genom att trycka här nedan: