Hoppa till innehåll kalmar länstrafik logotype Sök

GoOn - Enklare enkelresor

Res först och betala när du stiger av bussen.

I appen GoOn kan du på ett nytänkande sätt resa med bussar i Kalmar län med endast några tryck på din mobil. Inga förkunskaper krävs, du behöver inte ens veta namnet på hållplatsen du åker från eller ska till. Du kan även se om det är risk för trängsel ombord på bussar i din närhet.

Res först och betala sen

Med GoOn slipper du köpa din biljett i förväg, du behöver bara trycka på knappen “Starta min resa” och sedan går du ombord. När du kliver av bussen trycker du på “Avsluta min resa” och betalar för resan. Enklare kan det inte bli!

Kartan i appen gör det enkelt för dig att se vilka bussar som passerar hållplatserna närmast dig. Du får både en uppskattad tid för bussens ankomst och dess position på kartan. Utöver detta kan du även se om beläggningen på bussen är låg, medel eller hög.

Se om det är trångt på bussen

I appen kan du se om det är trångt på bussen

I appen kan du se uppskattad beläggning på bussarna i din närhet.

Så reser du med GoOn:

  1. Tryck ”Starta min resa” i appen och gå ombord på bussen.
  2. Tryck  ”Avsluta min resa” när du går av bussen. GoOn räknar ut hur långt du rest och presenterar priset för din enkelbiljett.
  3. Betala för resan med Swish eller via klarna efter avslutad resa (betalkort eller via konto).

* Vid biljettkontroll visar du upp din aktiva biljett i GoOn för biljettkontrollanten. Betalar du inte efter avslutad resa påminner vi dig genom en notis från GoOn.

Enkelbiljetter i GoOn

I GoOn kan du köpa enkelbiljetter för buss i Kalmar län. Önskar du köpa andra biljetter hänvisar vi dig till vår app Kalmar länstrafik.

Feedback och felanmälan

Vi ber om överseende kring att appen är helt ny och under utveckling. GoOn uppdateras kontinuerligt så håll utkik efter nya funktioner.

Har du idéer eller synpunkter som kan få GoOn att lyfta eller till och med flyga? Då får du mer än gärna höra av dig till Kalmar länstrafik. Skaka bara telefonen för att ge feedback eller felanmälan via appen. Klicka här för att läsa mer om Instabug: Feedback och felanmälan.

Frågor och svar