En man jobbar på tåget.

Företagskonto

Företagskonto - smidig lösning för dig som reser i tjänsten. Via företagskonto kan du köpa biljetter i appen Företag Kalmar länstrafik.

Så fungerar företagskonto

Företagskonto möjliggör biljettköp via appen Företag Kalmar länstrafik och gör det enkelt för anställda att resa i tjänsten med Kalmar länstrafiks bussar och tåg.

I appen kan du köpa enkelbiljetter för resor inom Kalmar län och över länsgräns samt periodbiljetter för resor inom Kalmar län.

Företagskonto och appen är kostnadsfri, arbetsgivaren betalar enbart för de biljetter som de anställda köper. Fakturering sker en gång per månad med en betalningstid på 30 dagar.

Frågor gällande Företagskonto kan mailas till kltforetag@regionkalmar.se.

Ansök om företagskonto - via ett formulär

Anslut ditt företag till Kalmar länstrafiks företagskonto och få tillgång till företagskonto i vår app. I appen kan dina medarbetare söka resor och köpa biljetter med möjligheten att välja betalsättet ”Företagskonto”. Ni får månadsvis alla resor som utförts på en faktura, en enklare reseadministration och en god överblick över reseinköpen.

  1. Ansök om ett företagskonto genom att fylla i ett formulär, du hittar formuläret här.
  2. Efter att Kalmar länstrafik granskat och godkänt ansökan skickas ett mail ut till angiven adress i ansökan med inloggningsinstruktioner. Ni kommer få ett avtal utskickat per post som ska fyllas i för att sedan skickas tillbaka till Kalmar länstrafik.
  3. Följ instruktionerna i mailet och logga in.

Administrera kontot

Via inlogget kan ni administrera företagskonto och styra vilka medarbetare som är anslutna till tjänsten.

Ingen anslutningsavgift

Det kostar inget att ansluta företaget. Vid ansökan kan Kalmar länstrafik komma att göra en kreditupplysning.

Support och felanmälan gällande företagskonto

kltforetag@regionkalmar.se

Frågor och svar

Uppdaterad 23 juni 2020