Resekortet - KLT

Resekortet

När du köper resperioder eller laddar reskassa läggs produkten på Resekortet. 

Resekortet kostar ingenting och går att få på något av våra försäljningsställen, i de gröna Quickomaterna eller ombord på bussen/Kustpilen. Resekortet finns i tre varianter:

    

Tappa-bort-garanti

För att ta del av tappa-bort-garantin registrerar du ditt Resekort hos något av våra fasta försäljningsställen eller genom kontakt med vår kundtjänst. Tappa-bort-garantin innebär att när ett registrerat Resekort (gäller ej Sydtaxans kort) spärras ersätts det med ett nytt kort, med samma innehåll, som skickas hem till den adress som finns registrerad på kortet.

Genom att spärra ditt kort förhindras ytterligare resor på ditt kort och eventuell reskassa och/eller resperiod flyttas över till ett nytt Resekort. De resor du gör innan ersättningskortet har kommit dig tillhanda, betalar du själv.

Flera produkter på samma Resekort

Du kan ladda Resekortet med flera olika produkter men uppmärksamma föraren/ombordpersonalen om vilken produkt du vill använda vid ombordstigning eller biljettköp.  

Ta hand om Resekortet och ladda igen!

Kortet kan inte avmagnetiseras, men det tål inte en hur omild behandling som helst. Tänk på att Resekortet kan återanvändas och laddas om och om igen. Släng det därför inte när produkten är slut utan spara kortet och ladda det på nytt nästa gång.